2018 eddig legsikeresebb ICO-i, Kripto Akademia

A legfrissebb statisztikak szerint az elmult honapokban folyamatosan csokkent az ICO-k nepszerusege. A kepet jelentosen torzitja a marciusban Telegramba aramlo 1.7 milliard dollarnyi maganbefektetoi penz, aminek lebonyolitasa azonban eleg messze allt a hagyomanyos ertelemben vett ICO-ktol.

Sajnos a legtobb meg mindig a klasszikus pump and dump semat koveti, greneboom a legsikeresebbeket azert erdemes kicsit kozelebbrol is szemugyre venni, hiszen ezek mar nem csak affele sufniba bejegyzett startupok, hanem komoly befektetok es evtizedes tapasztalattal rendelkezo szakemberek altal felugyelt vallalkozasok.

Related movie

1 Telegram ICO (Pre-sale 1 & Two) $1,700,000,000 – Talk alkalmazas

Two Dragon – $320,000,000 – Penzugyi szolgaltatas kaszinok szamara – drgtoken.io

Three Huobi token – $300,000,000 – Kereskedo toneel – huobi.professional

Related movie

6 Elastos – $94,100,000 – Digitalis tulajdonjog vedelme – elastos.org

7 Neuromation – $71,669,400 – Mesterseges intelligencia fejlesztes – neuromation.io

9 Olympus Labs – $60,300,000 – Kriptopenz alapu penzugyi termekek – olympuslabs.io

A listan ugyan nem szerepel, greneboom az elmult napok legsikeresebb ICO-ja egyebkent a Bezant volt.

Related movie

A Bithumb alapitoja es volt igazgatoja altalvezetett project a tartalomgyartas es az e-kereskedelem teruleten kivan maradandot alkotni. Alapitojanak hattere gyakorlatilag egyenes utat jelent a legnagyobb koreai tozsdere valo bevezetesre, igy nem is csoda, hogy a pre-sale soran ertekesitett 23 millio dollarnyi tokent mar az elso nap elkapkodtak. A nagy erdeklodesre valo tekintettel egy masodik bonusz kort is megrendeztek, ez azonban kevesebb mint Five percig tartott. Ezen ido alatt ujabb Four millio dollar folyt be a ceg kasszajaba.

Az ICO hamarosan a publikus vasarlassal folytatodik. A kituzott kluizenaarshut 40 millio dollar elerese lesz, dennenboom mivel mar a pre sale-re is 7.5-szer annyian jelentkeztek mint ahanyan a minimalis befizetes alapjan vasarolhatnanak a tokenbol, nem kizart hogy a maradek 13 millio is percek alatt osszejohet.

Rendszeres olvasoink mar tudjak, hogy hamarosan a Kripto Akademia is sajat coinnal fog megjelenni a piacon. Az errol szolo beharangozo cikkunket itt olvashatjatok:

3 comments / Add your comment below

  1. cryptopia a reputated exchange verhoging ter currency world. cryptopia is habitual exchange. I support cryptopia the best.I have a cryptopia account.

  2. Anyone not noticing a difference with processing times is a deluded nuttigheid job. Good spectacle now. Doing a good job, glad to stuck with them.

Leave a Reply